Zonnepanelen

Zonne-energie voor iedereen!
Elektro Service Eersel levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen besparen op hun energierekening. De zonnepanelen worden uiteraard correct en vakkundig gemonteerd. Wij werken uitsluitend met SolarEdge, dit omdat het systeem meer opbrengst geeft dan een tradiationeel systeem.

Een lagere energierekening
Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van energieleveranciers, want de zon schijnt overdag altijd. Dat betekent dus gratis stroom. Wanneer je stroom afneemt van een energieleverancier krijgt u uiteindelijk de rekening gepresenteerd. Bij het gebruik van zonnepanelen bent u onafhankelijk en betaalt u niet langer te veel voor stroom.

Waardestijging van uw huis
Dankzij zonnepanelen zal uw huis beter verkoopbaar worden tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een hoger energielabel. Wanneer de nieuwe huiseigenaar de panelen niet op prijs stelt, dan verhuist u uw zonnepanelen gewoon mee naar uw nieuwe woning.

Belastingvoordeel
Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft gemonteerd is in principe ondernemer voor de BTW, indien de energie ook wordt teruggeleverd aan het net. De BTW op aanschaf en montage van de zonnepanelen kan de particulier dus terug vragen van de belastingdienst.

Beter voor het milieu
De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Voorbeelden van duurzame energie zijn windmolens en zonnepanelen. Olie, kolen en gas zijn voorbeelden van energie die wel opraken én schadelijk zijn.

Terug naar overzicht
Elektrotechniek Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. He... Lees verder Domotica U hoort leest en ziet steeds meer over domotica. Maar waar moet u beginnen met huisautomatiserin... Lees verder Zonnepanelen Zonne-energie voor iedereen! Elektro Service Eersel levert betaalbare zonnepanelen aan mensen z... Lees verder Led-verlichting Een led is een elektronische component, een halfgeleider die licht uitzendt als er een elektrisc... Lees verder Beveiliging Het aantal inbraken stijgt jaarlijks. Een goede beveiliging tegen inbraak is daarom steeds belan... Lees verder NEN 3140 arbeidsmiddelen Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. U zorgt als werkgever graag goed voor uw personeel. Va... Lees verder

Klanten waar we trots op zijn